Info om Västerås Fiskeklubb

Västerås FK är en fiskeklubb för alla och har funnits sedan 1951. Klubben har idag ca 30-40 aktiva medlemmar, juniorer, seniorer, veteraner, pensionärer, både herrar och damer.
Vi  bedriver i huvudsak pimpelfiske på is efter abborre och vi genomför ca 8 st egna klubbtävlingar per säsong med gemensam avresa från via hemsidan och facebook anvisad plats(Västerås).
Klubbtävlingarna är för medlemmar men det går bra att prova på nån gång innan man bestämmer sig, vi fiskar normalt på isarna runt Västerås och då framför allt i Mälaren. Normalt bör isen vara minst 15 cm tjock och en temperatur över -18 º C för att vi skall köra en tävling. Dock sker allt fiske på egen risk.

Några entusiaster deltar även i regionens öppna tävlingar, ofta med mycket framstående placeringar.

Sommartid arrangeras bl a KM i mete, en klubbtävling i mete efter regnbåge i någon av bergslagens olika hyrsjöar.

Vi är ett glatt gäng som sporrar och stöttar varandra. Vilken upplevelse är inte större än den man delar med sina kamrater.

Välkommen med er medlemsansökan till vår klubb!

Information om sidan:
Ägare Västerås FK
Redigerad av Webbansvarig

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

28.06 | 21:03
Avgifter har mottagit 1
22.03 | 19:09
Om oss har mottagit 5
01.03 | 15:32
Inbjudan har mottagit 1
13.01 | 12:40
Bilder har mottagit 3
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS