Klubbnyheter

Aktivitetslistan för år 2017 är nu uppdaterad!

På tur kommer Trettonhelgs tävlingen den 6/1 2017.

Navionics Webbsjökort

Nu finns en länk till Navionics Webbsjökort under fliken "Kartor" till vänster i skärmen

Nu är det snart dags!

Nu på onsdag 6 jan kör vår klubb sin första pimpeltävling, så gör i ordning utrustningen redan nu, isdubbar runt halsen, broddar under fötterna, ny lina, nya knutar, putsa pirkarna, vässa krokarna, etc. Efter tävlingen bjuder klubben på korvgrillning. Tid och plats meddelas ca 15:00 imorgon den 5 jan, via vår: hemsida  www.vasterasfk.se , vår facebook grupp https://www.facebook.com/groups/vasterasfk/ och via anmäld e-mail.
Ta med er kompisarna, er make/maka, era barn, glatt humör, mm. Vi blir gärna fler i klubben.

//Admin

Aktivitetslistan för år 2016 är nu uppdaterad!

På tur kommer Trettonhelgs tävlingen den 6/1 2016.

Vårrycket

Vårrycket

Lördag den 7/3-15, samling kl 7:45 vid Lögarängens parkering för gemensam avresa kl 8:00 till åmänningen,gångvikarna parkering efter riksväg 66 tävlingen avslutas med korvgrillning

Obs! Glöm inte isbroddarna, varma stövlar, jackan, pimpelspön, isborren och isdubbar ...

Tävlingskommittén

Dags för KM

Dags för KM
Imorgon lördag 14 feb -15, samling kl 7:45 vid Lögarängensparkering för gemensam avresa kl 8:00 till Södra Barken, Start vid Vads Såg
Obs arenan är begränsad nordväst och österut, detaljerad genomgång innan start

Isen är ca 40 cm, lätt att gå!

Vägbeskrivning, R66 från Västerås, sväng Höger i Fagersta efter R68 mot Norberg, kör genom Fagersta och ta av Vänster mot Söderbärke, Strax innan Vad, parkering Vid Vads Såg.

Serietävling nr 3

Hej!
Imorgon lördag 31 jan -15, samling kl 7:45 vid Lögarängensparkering för gemensam avresa kl 8:00 till Marbyviken, Mälaren, parkering vid Grusgropen efter badet vid Krissbosundet, åk
Obs arenan är begränsad till Marbyviken!

Obs! Glöm inte varma stövlar, jackan, pimpelspön, isborren... Smiley wink

Vägbeskrivning, Efter R55 ta av mot Aspö Kyrka, Ornö

Serietävling nr 2

Hej!
Imorgon lördag 17 jan -15, samling kl 7:45 vid Lögarängensparkering för gemensam avresa kl 8:00 till Västansjö R66, Södra Åmänningen parkering vid Vretarne Skola!
Obs arenan är begränsad till södra halvan av Åmänningen!

Ta gärna broddar på stövlarna!

Serietävling nr 1

Hej!
Imorgon lördag 10 jan -15, samling kl 7:45 vid Lögarängensparkering för gemensam avresa kl 8:00 till Hörendesjön, parkering Hörngrens snickeri!
Det är ca 20 cm tjock is, ta gärna broddar på stövlarna!

God fortsättning!

Imorgon lördag 3 jan -15, samling kl 7:45 vid Lögarängensparkering för gemensam avresa kl 8:00 till Åmänningen, Gångvikarna, parkering efter Riksväg 66, obs ont om P-plats!
Det är ca 20 cm tjock is med mycket vatten efter kanterna, ta gärna broddar på stövlarna!
Efter tävlingen bjuder klubben på korv med bröd.

Mejl: vasterasfk@gmail.com

Information om sidan:
Ägare Västerås FK
Redigerad av Webbansvarig

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

28.06 | 21:03
Avgifter har mottagit 1
22.03 | 19:09
Om oss har mottagit 5
01.03 | 15:32
Inbjudan har mottagit 1
13.01 | 12:40
Bilder har mottagit 3
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS